Over ons

Wat is DeErgonomischegids.nl nou precies? Dit is een website waarop wij je informeren en adviseren over de beste ergonomische producten. Dit doen we met een team van specialisten, waardoor er onwijs veel kennis in huis is. Deze kennis delen wij graag met je, zodat jij de beste ergonomische producten aan kunt schaffen.

Wij zien het belang van ergonomische producten als geen ander in. Dit heeft onder meer met onze achtergrond te maken. Zo hebben wij een specialist voor ons werken die voorheen als adviseren op het gebied kantoorinrichting actief was. Ook hebben wij een specialist voor ons werken die voorheen veel last van zijn rug had. Hij heeft daardoor zelf ingezien wat het belang van goede ergonomische producten is.

Waarom zijn wij gestart?

Dat wij met DeErgonomischegids.nl zijn gestart, heeft meerdere redenen:

  • Wij delen graag onze kennis. Door de jaren heen heeft ons team van specialisten veel kennis opgedaan. Deze kennis delen we nu graag met je in de vorm van de vele productreviews.
  • Andere websites werken niet onafhankelijk. Wij weten als geen ander dat er online vergelijkbare websites te vinden zijn. Wij weten echter ook dat die websites veelal met merken en fabrikanten samenwerken. Door die samenwerkingen zijn zij niet in staat om onafhankelijke- en eerlijke adviezen te geven. Dat zijn wij wel, aangezien wij 100% onafhankelijk werken.

 

Alle adviezen die wij geven, zijn hierdoor eerlijk. Ook raden wij je producten aan die wij zelf ook zouden kopen. Indien wij over een product niet te spreken zijn, komt dit product op onze website ook niet naar voren. Je weet hierdoor 100% zeker dat je alleen de beste ergonomische producten koopt.

Ben je benieuwd naar de producten die wij aanraden? Bekijk op je gemakje de verschillende productreviews. Ontdek daarmee ook direct wat voor in jouw (thuis)kantoor de beste ergonomische producten zijn.