1. weekplanner

De top 10 beste weekplanners van 2024

Aandacht: Ben je op zoek naar een weekplanner die jou helpt bij het beheren van jouw taken? Dan ben je hier op het juiste adres. In dit artikel staat een lijst met de top 10 weekplanners die er op de markt zijn gebaseerd op verkoopcijfers en klantbeoordelingen. Intrigerend zeker? Lees snel verder om erachter te komen welke planner bij jou past!

Nieuwe weekplanner kopen? Dit zijn de 10 beste weekplanners 2024!

Wil je thuis, bijvoorbeeld in je thuiskantoor, van meer ergonomie verzekerd zijn? Dan lijkt de aanschaf van een nieuwe weekplanner verstandig te zijn. Met een nieuwe weekplanner creëer je simpelweg meer ergonomie. Dit merk je niet alleen aan je lichaam, maar ook aan het werk dat je verricht. Indien je op een ergonomische manier werkt, werk je beter, sneller en efficiënter.

Maar, wat is nou de beste weekplanner waar je voor kunt kiezen? Het antwoord op die vraag vind je in dit artikel. In dit artikel laten wij je kennismaken met de 10 beste weekplanner. Kies je voor één van deze 10 varianten? Dan doe je volgens ons een meer dan prima aankoop.

Laatst bijgewerkt: 4 aug. 2023

Wat zijn de 5 beste weekplanners van dit moment?

Zie je de voordelen van een nieuwe weekplanner in? Dat is maar al te goed voor stellen. Met dit product creëer je op een vrij eenvoudige manier de gewenste ergonomie. Voordat het zover is, moet je uiteraard wel de beste weekplanner aanschaffen. Wij raden je hiervoor de volgende 5 varianten aan. Dit vinden wij de 5 beste weekplanner van dit moment.

1. Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot.

5/5

De Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot is een unieke manier om iedereen in je gezin op de hoogte te houden van wat er moet gebeuren. Je plakt het planbord eenvoudig op elke gladde, niet poreuze oppervlakte, zoals een koelkast, raam of deur. Deze weekplanning bestaat uit vijf vierkante sticky whiteboard vellen die je eenvoudig aan elkaar kunt verbinden. Op elk vierkant staan de dagen van de week geschreven. Hieronder staat een lijst met taken die je gemakkelijk kunt afstrepen. Op deze manier kun je een overzichtelijk schema maken en je gezin gemakkelijk op de hoogte houden. De vellen zijn eenvoudig te verwijderen en opnieuw te plakken zonder sporen te laten. Ook kun je eenvoudig schrijven en doeken met de bijgeleverde whiteboard pen. Zo heb je een flexibel, rechthoekig planbord dat je kunt herpositioneren waar je maar wilt.

2. Purpuz Planner PRO Weekplanner Agenda Ongedateerd.

5/5

Met de Purpuz Planner PRO Planner Agenda word je productiever, efficiënter en leer je effectiever plannen. De agenda is ongedateerd, wat betekent dat je deze kunt gebruiken wanneer je maar wilt. De planner heeft een opvallend ontwerp met een stijlvolle kleurencombinatie. Het binnenwerk is gemaakt van hoogwaardig papier en heeft een harde kaft met een leerlook. De planner bevat een weekoverzicht met losse pagina's, waardoor je eenvoudig taken en afspraken kunt bijhouden. Je kunt deze pagina's ook gebruiken voor een overzicht van doelen, notities en andere zaken. Daarnaast is er ruimte voor reflectie en evaluatie, zodat je je vorderingen kunt bijhouden. De planner is een perfecte tool voor iedereen die meer uit zijn dag wilt halen. Je kunt de Planner Agenda gebruiken om je werkzaamheden en persoonlijke doelen te volgen, zodat je je tijd beter kunt benutten. Of je nu een student, professional of ondernemer bent, de Planner is een perfecte manier om je planningen beter te plannen en te volgen.

3. Maan Amsterdam Weekplanner inclusief stickervel To do planner Werkplanner Ongedateerd A4 Eclipse.

5/5

Deze Weekplanner van Maan Amsterdam is een must-have voor iedereen die een overzichtelijk en praktisch schema wil hebben. De planner is ongedateerd en daardoor geschikt voor elke periode in het jaar. Het papier is van hoge kwaliteit en bestaat uit A4 formaat. De planner is voorzien van een stickervel en een to do planner, waardoor je gemakkelijk alle belangrijke taken kunt bijhouden. Ook zit er een werkplanner bij de Weekplanner. Hiermee kun je al je afspraken en deadlines bijhouden. De Eclipse variant maakt de planner af met een luxe uitstraling. Deze Variant heeft een donkere kleur en is voorzien van gouden details.

4. Planbooks Weekplanner Weekplanner papier Deskplanner Planner Organizer Weekplanner familieplanner Weekplanner 2023.

5/5

Deze weekplanner is perfect voor mensen die overzicht en structuur willen. Met deze weekplanner heb je altijd een duidelijk overzicht van al je afspraken en taken. De planner is gemaakt van hoogwaardig papier en heeft een luxe uitstraling. De planner heeft twaalf maanden, twintig twee-wekelijkse bladzijden, twaalf maandelijkse bladzijden en twaalf jaarlijkse bladzijden. Hierdoor kan je eenvoudig je afspraken en taken plannen. De weekplanner is ook uitstekend geschikt voor het hele gezin. Je kunt bijvoorbeeld al je gezinsleden toevoegen en gemakkelijk afspraken voor de komende week plannen. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er allemaal gebeurt en zorg je ervoor dat iedereen op tijd aanwezig is! De weekplanner heeft ook een geintegreerde kalender voor 2023 waarmee je al je afspraken eenvoudig kunt bijhouden. Zo hoef je nooit meer belangrijke informatie te vergeten. Heb jij baat bij een duidelijk overzicht van je weken? Dan is deze weekplanner de perfecte oplossing voor jouw organisatiebehoeften! Met de weekplanner van Planbooks Weekplanner heb je alle afspraken en taken altijd bij de hand. Kies voor luxe papier en een geïntegreerde kalender voor 2023 en maak je leven een stuk makkelijker!

5. Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser.

5/5

Met dit Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser kunt u combineren wat u wilt. Het bord bestaat uit twee delen: een magnetisch, droog uitwisbaar oppervlak met kalenderrooster en daaronder een notitiebord van kurk. Het komt in een stijlvolle zwarte lijst met een zilveren rand. Dit bord is ideaal om uw afspraken, taken en notities op te schrijven. Het bord is inclusief foamtape, een zwarte magnetische re-writable-marker met wisser en twee magneten. Zo kunt u documenten gemakkelijk ophangen en verwijderen. De afmetingen van het bord zijn 585 mm x 430 mm. Het is gemakkelijk te installeren en biedt een professionele uitstraling voor uw kantoor, thuis of school. Met dit bord heeft u altijd een overzichtelijk en duidelijk overzicht van al uw afspraken, taken en notities.

De perfecte weekplanner nog niet gevonden?

Heb je de bovenstaande 5 reviews doorgenomen? Ben je echter niet volledig overtuigd van die 5 weekplanner? Dan is het een goed idee om ook onderstaande 5 reviews even door te nemen. In deze reviews bespreken wij nog eens 5 prima weekplanner. Ook deze weekplanner voldoen aan de eisen en zijn de aanschaf zodoende waard.

6. Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard (8) A3 Planbord Familieplanner Gezinsplanner To Do Planner.

5/5

Met de Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard heb je altijd je planning voor de week bij de hand. Dankzij de magnetische bevestiging hoef je geen gedoe te hebben met plakband of lijm, je hangt de planner gewoon op een koelkast of een ander metaal oppervlak. De weekplanner heeft 8 A3 planborden, zodat je een duidelijk overzicht hebt over je gehele week. Met deze weekplanner kun je je taken, taken van anderen en afspraken, gemakkelijk bijhouden. De Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard is de perfecte oplossing voor een drukke gezin. Met deze planner stel je eenvoudig een gezinsplanning op, zodat iedereen weet wanneer hij of zij aan welke taken moet werken. Je kunt de planner ook gebruiken als to-do planner. Je kunt dan bijvoorbeeld jouw dagelijkse taken, taken voor de volgende dag of taken voor het hele weekend invullen. De weekplanner helpt je bij het bijhouden van je planning en biedt je een duidelijk overzicht.

7. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

Deze magnetische pictogrammen kunnen gebruikt worden om taken, verantwoordelijkheden en activiteiten in te plannen. De magneten kunnen op een planbord geplaatst worden, wat het plannen en organiseren een stuk makkelijker maakt. De set bestaat uit 50 stuks met verschillende kleuren en symbolen. De kleuren en symbolen zijn ontworpen om kinderen te helpen bij het plannen van hun dagelijkse activiteiten, waardoor het structuur en duidelijkheid biedt. De pictogrammen hebben een stevig magnetisch veld wat ervoor zorgt dat ze stevig op het planbord blijven zitten. De magneten hebben een matte afwerking wat ervoor zorgt dat de magneten vrij zijn van vingerafdrukken en stof. Dit maakt ze ideaal voor het visualiseren van dagelijkse taken en activiteiten, vooral voor mensen met autisme die visueel denken. Brute Strength’s magnetische pictogrammen zijn een geweldige manier om kinderen te helpen bij het organiseren en plannen van hun dagelijkse activiteiten. De kleuren en symbolen helpen hen om de taken en verantwoordelijkheden te visualiseren, waardoor ze een duidelijk beeld krijgen van wat er verwacht wordt. De magneten zijn stevig en duurzaam, waardoor ze een lange tijd meegaan.

8. Whiteboard Weekplanner Notitie bord Bord White Board Weekly notes Notitie bok Inclusief stift en magneetjes.

5/5

De Weekplanner Notitie Bord van White Board is een veelzijdig product dat u helpt om uw afspraken en taken beter te organiseren. Dankzij de voorgedrukte vakken en lijntjes kunt u eenvoudig uw week, maand, dag en projecten bijhouden. Het bord is gemaakt van stevig wit kunststof en heeft een afmeting van 30 x 30 cm. Daarnaast wordt deze weekplanner geleverd met 4 magneetjes en een bijbehorende stift. Deze unieke weekplanner biedt u niet alleen een goede organisatie en overzicht van uw activiteiten, maar is ook een echt pronkstuk voor uw kantoor- of werkruimte. De afmetingen zijn zo ontworpen dat u het bord eenvoudig op een bureau of aan de muur kunt bevestigen. Bovendien is het bord eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek, zodat u het schoon en fris kunt houden.

9. Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord Familieplanner A4 Inclusief Stiften en Wisser.

5/5

Het Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord Familieplanner A4 is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte manier om hun drukke leven te organiseren. Deze magnetische weekplanner is gemaakt van hoogwaardig materiaal, geeft een stijlvolle uitstraling en is ook gemakkelijk te monteren. Het Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord Familieplanner A4 wordt geleverd met stiften en een wisser. Hiermee kan je elke dag gemakkelijk bijhouden wat je gedaan hebt en wat je nog moet doen. Daarnaast kun je ook doelen en taken voor hele gezinnen bijhouden, wat het heel gemakkelijk maakt om als een gezin samen te werken aan dagelijkse taken. Met deze magnetische weekplanner kun je al je afspraken, taken en doelen op één centrale locatie bijhouden, waardoor je je leven op een efficiënte manier kunt organiseren. Kortom, als je op zoek bent naar een efficiënte manier om je leven te organiseren, is de Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord Familieplanner A4 de perfecte oplossing. Met de inbegrepen stiften en wisser heb je alles wat je nodig hebt om je week georganiseerd en efficiënt te houden.

10. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

Met deze set van 50 stuks magnetische pictogrammen heb je de perfecte tool om je dagelijkse routine vast te leggen. Deze pictogrammen zijn speciaal gemaakt voor kinderen met autisme, waardoor ze gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken zijn. Deze magneten zijn sterk genoeg om op elk oppervlak te blijven zitten en zijn uitgerust met een waterbestendige coating, waardoor ze perfect zijn voor gebruik buitenshuis. Ze zijn ook licht van gewicht en klein genoeg om mee te nemen in de handtas of achterzak, zodat je er altijd gebruik van kunt maken wanneer je maar wilt. Met deze magneten kun je eenvoudig je dagelijkse routine en taken vastleggen. Het is een handig hulpmiddel om dagelijks orde te scheppen en een overzichtelijk plan te maken. De magnetische pictogrammen kunnen ook worden gebruikt op borden, waarop je gemakkelijk je dagelijkse taken kunt bijhouden. Zo kun je je dagelijkse taken gemakkelijk volgen en altijd met een gerust hart de dag beginnen.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste weekplanner

Wij hebben de 10 beste weekplanner op basis van ons onderzoek aan kunnen wijzen. Bij dit onderzoek hebben wij het aanbod nadrukkelijk, intensief en kritisch bekeken. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij de 10 beste weekplanner aan hebben kunnen wijzen. Ook deze 10 varianten hebben we vervolgens beoordeeld op onder meer samenstelling, prijs en kwaliteit.

Ja, deze weekplanner is 100% betrouwbaar. Deze review is bijvoorbeeld door specialisten opgesteld, terwijl het onderzoek ook door onze eigen specialisten opgesteld is. Wij weten hierdoor als geen ander waar we het precies over hebben.

Ja, deze weekplanner test is 100% onafhankelijk uitgevoerd. Wij hebben er bewust voor gekozen om niet met merken of fabrikanten samen te werken.

30 jun. 2023


In een ‘vorig’ leven ben ik actief geweest als adviseur. Vanuit mijn rol adviseerde ik bedrijven over het ergonomisch inrichten van kantoren. Dit heeft mij niet alleen veel inzichten opgeleverd, maar heeft uiteraard ook voor een hoog kennislevel gezorgd. Deze kennis en inzichten deel ik graag met je op deze website. Samen met een team van specialisten voorzie ik je op DeErgonomischegids.nl van informatie over de beste ergonomische producten.

Rob de Groot
Rob de Groot

Onze laatste woord over weekplanner

Nu je alles over de top 10 weekplanners hebt gelezen is de keuze aan jou. Deze producten zijn allemaal zorgvuldig uitgekozen, dus je zult nooit teleurgesteld zijn in je aankoop. Als je twijfels hebt of enkele vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. We zijn er om je te helpen bij het maken van een goede keuze. Dankzij deze lijst met weekplanners hoef je niet langer je hoofd te breken om de beste keuze te maken. Kies gewoon de weekplanner die het beste aan je behoeften voldoet en je bent klaar om op tijd afspraken te maken en je dagelijkse taken te plannen! We hopen dat je een van deze weekplanners zult kiezen en dat je er veel plezier van zult hebben.

Wat is voor jou de beste weekplanner?

Wat is nou voor jóu de beste weekplanner? Dit is een terechte vraag, maar tegelijkertijd ook een lastige vraag. Dit heeft een simpele reden: er is maar één iemand die antwoord op deze vraag kan geven. Dat ben jij. Het is daarom voor jezelf zaak om goed over de wensen na te denken.

Op welke manier wil je graag van je nieuwe weekplanner gebruik maken? Wat verwacht je precies van je nieuwe weekplanner? Welke eisen stel je aan je nieuwe weekplanner? Dit zijn enkele vragen waar je op voorhand over na moet denken.

Heb je dat gedaan? Dan kun je snel(ler) bepalen wat voor jou de beste weekplanner is. Daarvoor raden wij je dus wel aan om specifiek voor één van bovenstaande 10 varianten te kiezen.

weekplanner uitkiezen: waar moet je nog meer opletten?

Bij het uitkiezen van een nieuwe weekplanner heb je dus vooral met je wensen te maken. Tegelijkertijd is het ook zaak om goed naar de samenstelling te kijken. De samenstelling is onder meer bepalend voor de plus- en minpunten van de betreffende weekplanner.

Tevens heb je met zowel de prijs als de kwaliteit te maken. Wij raden je in ieder geval het volgende aan:

  • Kies alleen voor een weekplanner van een gerenommeerd merk. Alleen de betere merken zijn in staat om de betere weekplanner aan te bieden. Dit betekent dat je je pijlen altijd op een gerenommeerd merk moet richten.
  • Durf te investeren. Besluit je om nu te investeren in de beste weekplanner? Dan is dat iets waar je jarenlang nog profijt van hebt. Voldoende reden dus om in de beste weekplanner te investeren.