1. planbord

De top 10 beste planborden van 2024

Met verbazing keek ik naar de verschillende planborden in de winkel. Wat zou de beste optie zijn? Het antwoord lees je hier. Ik onderzocht de verkoopcijfers, klantbeoordelingen en meer om de top 10 planborden te identificeren. Je zult versteld staan van wat ik ontdekte. Laten we kijken naar de beste planborden om je te helpen bij het organiseren van je leven.

Nieuwe planbord kopen? Dit zijn de 10 beste planborden 2024!

Wil je thuis, bijvoorbeeld in je thuiskantoor, van meer ergonomie verzekerd zijn? Dan lijkt de aanschaf van een nieuwe planbord verstandig te zijn. Met een nieuwe planbord creëer je simpelweg meer ergonomie. Dit merk je niet alleen aan je lichaam, maar ook aan het werk dat je verricht. Indien je op een ergonomische manier werkt, werk je beter, sneller en efficiënter.

Maar, wat is nou de beste planbord waar je voor kunt kiezen? Het antwoord op die vraag vind je in dit artikel. In dit artikel laten wij je kennismaken met de 10 beste planbord. Kies je voor één van deze 10 varianten? Dan doe je volgens ons een meer dan prima aankoop.

Laatst bijgewerkt: 1 aug. 2023

Wat zijn de 5 beste planborden van dit moment?

Zie je de voordelen van een nieuwe planbord in? Dat is maar al te goed voor stellen. Met dit product creëer je op een vrij eenvoudige manier de gewenste ergonomie. Voordat het zover is, moet je uiteraard wel de beste planbord aanschaffen. Wij raden je hiervoor de volgende 5 varianten aan. Dit vinden wij de 5 beste planbord van dit moment.

1. Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot.

5/5

Met het Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot kun je je gezin of huishouden op een makkelijke manier organiseren. Dit planbord biedt een perfecte manier om iedereen te laten weten wat er gaande is. Bij aankoop van dit planbord krijg je vier grote sticky whiteboard vellen meegeleverd. Hierop kun je de plannen van de hele week invoeren, zonder dat je hoeft te schrijven met een stift. De vellen zijn gemakkelijk te verplaatsen naar de plek waar je ze nodig hebt. Ze kunnen op bijna elke vlakke, gladde en niet poreuze ondergrond geplakt worden, waaronder op de koelkast, je raam of deur. De vellen zijn ook makkelijk te verwijderen zonder dat er sporen achterblijven. Dit planbord is niet alleen praktisch maar ook een stijlvolle aanvulling voor je interieur.

2. Greenstory Sticky Whiteboard Planbord maand Groot.

5/5

Met de Greenstory Sticky Whiteboard Planbord maand Groot kun je je creatief uitleven in elke ruimte. Deze innovatieve vellen kunnen eindeloos op vlakke, gladde en niet poreuze oppervlakken worden geplakt, zoals de koelkast, het raam, de deur en zelfs de muur. Er zijn geen sporen te zien, zodat u geen schade aanricht aan de ondergrond. Deze planbord maand is perfect voor het organiseren van je agenda, om notities te maken of om leuke tekeningen op te maken. Het is verkrijgbaar in verschillende maten met een strakke, professionele look. De planbord maand heeft een speciale coating waardoor je bijvoorbeeld kunt schrijven met een whiteboard pen, maar ook met een normale pen of potlood. De speciale coating maakt het ook mogelijk om de vellen eenvoudig schoon te maken met een doekje. Kortom, de Greenstory Sticky Whiteboard Planbord maand Groot is perfect om je kantoor, kinderkamer of andere ruimte te customizen en te organiseren.

3. Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser.

5/5

Met dit Nobo magnetische combibord met maandplanner kurken prikbord heeft u een stijlvolle en veelzijdige oplossing voor uw organisatie. Het bord bestaat uit twee delen: het magnetische, droog uitwisbare oppervlak met kalenderrooster en het kurken notitiebord eronder. Het bord is voorzien van een zwarte met zilveren lijst, die het bord een tijdloze uitstraling geven. Om het bord optimaal te laten functioneren, wordt het geleverd met foamtape, een zwarte magnetische re-writable-marker met wisser en twee magneten. Het bord is 585 mm x 430 mm en heeft een modern en elegant ontwerp, dat ideaal is voor elke werkruimte. Met dit Nobo magnetische combibord met maandplanner kurken prikbord kunt u al uw herinneringen, taken en taken op een stijlvolle en overzichtelijke manier bijhouden.

4. Whiteboard Weekplanner Notitie bord Bord White Board Weekly notes Notitie bok Inclusief stift en magneetjes.

5/5

De Whiteboard Weekplanner is een eenvoudig, maar effectief hulpmiddel voor het beheren van een drukke agenda. Het is een kant en klaar product dat u het hele jaar door kunt gebruiken. Het bord is gemaakt van een sterke, duurzame kunststof en heeft een schrijf- en wisbaar oppervlak. Daarnaast heeft het voorgedrukte vakken en lijntjes, zodat u uw week kunt organiseren. Het bord is ook uitgerust met een krijtje en 4 magneetjes, zodat u de notitie borden makkelijk kunt bevestigen aan metalen oppervlakken. De Whiteboard Weekplanner is een praktisch hulpmiddel dat u bij elke taak of vergadering kunt gebruiken. U kunt onmiddellijk zien wat uw prioriteiten en prioriteiten zijn, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Met deze weekplanner kunt u uw taken op een effectieve manier plannen. U kunt uw taken gemakkelijk opschrijven, wijzigen en verwijderen om de juiste prioriteiten te bepalen.

5. Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard (8) A3 Planbord Familieplanner Gezinsplanner To Do Planner.

5/5

Met deze Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard kun je eenvoudig je dagelijkse planning beheren. Met deze 8 A3-planken krijg je een familieplanner, gezinsplanner en to do planner die je op een koelkast of ander metalen oppervlak kunt bevestigen. Het magnetische gedeelte van de weekplanner zorgt ervoor dat je geen plakband, lijm of andere bevestigingsmaterialen nodig hebt om het op het oppervlak te bevestigen. Daarnaast is de planner ook afneembaar, waardoor je deze kunt verplaatsen of verwijderen. De planner is gemakkelijk te schrijven en te wissen met whiteboard markers, wat het beheer van je dagelijkse planning eenvoudig en flexibel maakt.

De perfecte planbord nog niet gevonden?

Heb je de bovenstaande 5 reviews doorgenomen? Ben je echter niet volledig overtuigd van die 5 planbord? Dan is het een goed idee om ook onderstaande 5 reviews even door te nemen. In deze reviews bespreken wij nog eens 5 prima planbord. Ook deze planbord voldoen aan de eisen en zijn de aanschaf zodoende waard.

6. Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord Familieplanner A4 Inclusief Stiften en Wisser.

5/5

Het planbord is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig kunststof en heeft een A4 formaat. Het bestaat uit een set magnetische notitieblokken, waarmee je je planning gemakkelijk kunt bijwerken en wijzigen. Het planbord heeft ook een eigen wisser en stiften, waardoor je eenvoudig taken kunt toevoegen of verwijderen en je planning up-to-date kunt houden. De planner is ideaal voor gezinnen, kantoren en studenten. Het helpt je om je dagelijkse taken te organiseren en je doelen gemakkelijker te bereiken. Door de innovatieve ontwerpcombinatie van een planbord en whiteboard is het ideaal om taaklijsten, taken en doelen te beheren. De planner biedt een gebruiksvriendelijke ervaring, waardoor je elke dag effectief kunt plannen en organiseren. De planner is ook duurzaam en duurzaam, waardoor hij jarenlang meegaat.

7. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

Met deze magnetische pictogrammen kunnen dagelijkse evenementen gemakkelijk worden gepland. De pictogrammen hebben een afbeelding van de activiteit met daaronder een korte beschrijving. Dit helpt kinderen en volwassenen hun dag te organiseren. Het setje bestaat uit twee pakketten van 50 magnetische pictogrammen en is geschikt voor het gebruik in een weekplanner of planbord. De magneten zijn gemaakt van kunststof en hebben een zachte coating, waardoor ze comfortabel aanvoelen en niet kunnen verschuiven. De afbeeldingen hebben een kleurrijke, aantrekkelijke look en zijn geschikt voor kinderen met autismespectrumstoornissen die hulp nodig hebben bij het beheren van hun dagelijkse ritme.

8. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

Deze magnetische pictogrammen worden geleverd in een set van 4 met 50 stuks per set. Ze kunnen worden gebruikt in een weekplanner planbord of dagritme autisme planner. Door deze pictogrammen kunnen dagelijkse taken en activiteiten visueel worden weergegeven. De magnetische pictogrammen maken het voor kinderen en volwassenen met een autismespectrumstoornis (ASS) gemakkelijker om taken en activiteiten te begrijpen en plannen. De magnetische pictogrammen zijn kleurrijk en sterk genoeg om te blijven plakken. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn op waterbasis geprint, wat betekent dat ze veilig zijn voor kinderen en milieuvriendelijk. De gekleurde pictogrammen zijn ideaal voor het maken van een visueel plan, waardoor kinderen en volwassenen makkelijker structuur en planning kunnen aanleren.

9. Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner.

5/5

Met de Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner heb je altijd een overzichtelijke en duidelijke planning. Dankzij de magnetische borden kun je deze eenvoudig aan de koelkast of een ander metalen oppervlak hangen. Je kunt de notities en de planningen maken met de meegeleverde witte stiften en vervolgens verwijderen met de speciale wisser. Het planbord is ook erg handig voor gezinnen. Iedereen kan rekening houden met de taken, taken, verjaardagen en boodschappen die voor een bepaalde dag gepland staan. Zo blijft het gezin up-to-date en is iedereen op de hoogte van de planning. De Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner is bovendien gemakkelijk mee te nemen omdat het licht van gewicht is. Dankzij de magnetische borden kun je deze ook eenvoudig op een ander oppervlak bevestigen.

10. Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard (12) A3 Planbord Familieplanner Gezinsplanner To Do Planner.

5/5

De Brute Strength Magnetisch Weekplanner is perfect voor iedereen die georganiseerd wil blijven. Deze whiteboard weekplanner is gemaakt van duurzaam ABS-plastic met een driedimensionale structuur en een zachte matte afwerking. Het bord heeft 12 kleurrijke stickerlijsten waarmee je kunt aangeven wie er waarvoor verantwoordelijk is. Deze lijsten zijn uitgerust met rekbare metalen klemmen waarmee je gemakkelijk je notities vast kunt zetten. Daarnaast is de Brute Strength Magnetisch Weekplanner ook nog eens zeer geschikt als gezinsplanner. De planner heeft namelijk een grote A3-formaat, wat betekent dat je heel veel informatie erop kunt noteren. Bovendien kun je deze weekplanner ook gebruiken als to-do-lijst. Je kunt hier alle taken die je moet uitvoeren gemakkelijk opvolgen en bijhouden. De Brute Strength Magnetisch Weekplanner is de perfecte oplossing voor iedereen die graag georganiseerd wil blijven!

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste planbord

Wij hebben de 10 beste planbord op basis van ons onderzoek aan kunnen wijzen. Bij dit onderzoek hebben wij het aanbod nadrukkelijk, intensief en kritisch bekeken. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij de 10 beste planbord aan hebben kunnen wijzen. Ook deze 10 varianten hebben we vervolgens beoordeeld op onder meer samenstelling, prijs en kwaliteit.

Ja, deze planbord is 100% betrouwbaar. Deze review is bijvoorbeeld door specialisten opgesteld, terwijl het onderzoek ook door onze eigen specialisten opgesteld is. Wij weten hierdoor als geen ander waar we het precies over hebben.

Ja, deze planbord test is 100% onafhankelijk uitgevoerd. Wij hebben er bewust voor gekozen om niet met merken of fabrikanten samen te werken.

30 jun. 2023


In een ‘vorig’ leven ben ik actief geweest als adviseur. Vanuit mijn rol adviseerde ik bedrijven over het ergonomisch inrichten van kantoren. Dit heeft mij niet alleen veel inzichten opgeleverd, maar heeft uiteraard ook voor een hoog kennislevel gezorgd. Deze kennis en inzichten deel ik graag met je op deze website. Samen met een team van specialisten voorzie ik je op DeErgonomischegids.nl van informatie over de beste ergonomische producten.

Picture of Rob de Groot
Rob de Groot

Onze laatste woord over planbord

We hopen dat je een goed beeld gekregen hebt van de top 10 artikelen die wij aanraden. Het kan heel moeilijk zijn om te kiezen uit zoveel opties, maar wij hopen dat je er met de informatie die je hier gekregen hebt, een weloverwogen keuze kunt maken. Mocht je toch nog vragen hebben, dan mag je die gerust stellen. Ons team helpt je graag verder om de beste optie te vinden. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je met een glimlach aan de andere kant komt en een product koopt dat volledig aan jouw eisen voldoet.

Wat is voor jou de beste planbord?

Wat is nou voor jóu de beste planbord? Dit is een terechte vraag, maar tegelijkertijd ook een lastige vraag. Dit heeft een simpele reden: er is maar één iemand die antwoord op deze vraag kan geven. Dat ben jij. Het is daarom voor jezelf zaak om goed over de wensen na te denken.

Op welke manier wil je graag van je nieuwe planbord gebruik maken? Wat verwacht je precies van je nieuwe planbord? Welke eisen stel je aan je nieuwe planbord? Dit zijn enkele vragen waar je op voorhand over na moet denken.

Heb je dat gedaan? Dan kun je snel(ler) bepalen wat voor jou de beste planbord is. Daarvoor raden wij je dus wel aan om specifiek voor één van bovenstaande 10 varianten te kiezen.

planbord uitkiezen: waar moet je nog meer opletten?

Bij het uitkiezen van een nieuwe planbord heb je dus vooral met je wensen te maken. Tegelijkertijd is het ook zaak om goed naar de samenstelling te kijken. De samenstelling is onder meer bepalend voor de plus- en minpunten van de betreffende planbord.

Tevens heb je met zowel de prijs als de kwaliteit te maken. Wij raden je in ieder geval het volgende aan:

  • Kies alleen voor een planbord van een gerenommeerd merk. Alleen de betere merken zijn in staat om de betere planbord aan te bieden. Dit betekent dat je je pijlen altijd op een gerenommeerd merk moet richten.
  • Durf te investeren. Besluit je om nu te investeren in de beste planbord? Dan is dat iets waar je jarenlang nog profijt van hebt. Voldoende reden dus om in de beste planbord te investeren.