1. laserprinter

De top 10 beste laserprinters van 2024

Met de veranderende technologie wordt steeds moeilijker om de juiste keuze te maken bij het aanschaffen van een laserprinter. Daarom hebben we een top 10 gemaakt van de beste laserprinters op de markt. Het selecteren van deze printers is gebaseerd op verkoopcijfers en klantbeoordelingen. Met de informatie in dit artikel kun je de beste laserprinter kiezen, afhankelijk van je budget en wensen. Blijf lezen om meer te weten te komen over de top 10 laserprinters.

Nieuwe laserprinter kopen? Dit zijn de 10 beste laserprinters 2024!

Wil je thuis, bijvoorbeeld in je thuiskantoor, van meer ergonomie verzekerd zijn? Dan lijkt de aanschaf van een nieuwe laserprinter verstandig te zijn. Met een nieuwe laserprinter creëer je simpelweg meer ergonomie. Dit merk je niet alleen aan je lichaam, maar ook aan het werk dat je verricht. Indien je op een ergonomische manier werkt, werk je beter, sneller en efficiënter.

Maar, wat is nou de beste laserprinter waar je voor kunt kiezen? Het antwoord op die vraag vind je in dit artikel. In dit artikel laten wij je kennismaken met de 10 beste laserprinter. Kies je voor één van deze 10 varianten? Dan doe je volgens ons een meer dan prima aankoop.

Laatst bijgewerkt: 1 aug. 2023

Wat zijn de 5 beste laserprinters van dit moment?

Zie je de voordelen van een nieuwe laserprinter in? Dat is maar al te goed voor stellen. Met dit product creëer je op een vrij eenvoudige manier de gewenste ergonomie. Voordat het zover is, moet je uiteraard wel de beste laserprinter aanschaffen. Wij raden je hiervoor de volgende 5 varianten aan. Dit vinden wij de 5 beste laserprinter van dit moment.

1. HP LaserJet M110we Laserprinter.

5/5

De HP LaserJet M110we Laserprinter heeft een compacte en stijlvolle look zodat deze makkelijk in elke ruimte past. De printer heeft een printvolume van 1000 pagina's per maand en een printresolutie van 600x600 dpi. U kunt gemakkelijk afdrukken met de handige HP Smart-app. Op deze manier kunt u via uw mobiele apparaat afdrukken, wat een groot voordeel is voor drukke professionals. De printer heeft ook een vervangbare tonercartridge met een hoge capaciteit, wat resulteert in minder tijd kwijt aan het vervangen ervan. De printer is beveiligd tegen het gebruik van niet-genuine HP-chips. Dit betekent dat het alleen cartridges accepteert met originele HP-chips. Met HP+ wordt de printer automatisch bijgewerkt met de laatste firmware-updates en krijgt u direct toegang tot kortingen op HP-inkt en toner.

2. HP LaserJet M140we All-in-One Printer.

5/5

De HP LaserJet M140we is een multifunctionele printer die je gemakkelijk in je thuiskantoor of op kantoor kunt gebruiken. Het is de kleinste all-in-one laserprinter die verkrijgbaar is, waardoor hij makkelijk te verplaatsen is en past in bijna elke ruimte. Met een printsnelheid van 22 pagina's per minuut en een hoge kwaliteit afdrukken heb je binnen de kortste keren je documenten in handen. De HP LaserJet M140we heeft ook een aantal geavanceerde functies om je te helpen productief te blijven. Gebruik de ingebouwde WiFi om draadloos te printen of gebruik HP+ om te printen vanaf mobiele apparaten. Je kunt ook gebruik maken van de ingebouwde scan- en kopieerfuncties, zodat je documenten eenvoudig kunt digitaliseren en delen. Als je extra functionaliteit nodig hebt, kun je de printer ook uitbreiden met optionele modules. De HP LaserJet M140we is de perfecte printer voor productiviteit en flexibiliteit.

3. Brother HL-1110 Laserprinter.

5/5

Met de Brother HL-1110 Laserprinter krijg je een betrouwbare, gemakkelijk te bedienen printer, waarmee je op een snelle en eenvoudige manier kwalitatief hoogwaardige afdrukken maakt. De printer is uitgerust met een professionele lasereenheid, zodat je zorgeloos aan het printen kunt gaan. Met een afdruksnelheid tot 20 pagina's per minuut ben je binnen mum van tijd klaar met je afdrukprojecten. De Brother HL-1110 Laserprinter is perfect voor op kantoor of thuisgebruik. Deze printer is voorzien van een geïntegreerd LCD-scherm waarmee je de printer eenvoudig kunt bedienen en een hoge capaciteit toner waarmee je zonder problemen grote afdrukprojecten kunt aanpakken. Ook heeft deze printer een automatische tweezijdige afdrukfunctionaliteit, waarmee je op een energiezuinige en tijdbesparende manier afdrukken maakt.

4. Brother HL-L2350DW Laserprinter.

5/5

De Brother HL-L2350DW Laserprinter is ook zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt hem zowel via een USB-kabel als draadloos aansluiten op je computer. Bovendien heeft deze printer ook een automatische dubbelzijdige afdrukfunctie waarmee je tijd en papier bespaart. Je kunt ook afdrukken vanaf je mobiele apparaat met behulp van de Brother iPrint & Scan app, waarmee je documenten en foto's kunt afdrukken vanaf je tablet of smartphone. De Brother HL-L2350DW Laserprinter is een geweldige keuze als je een stille, snelle en kleine printer zoekt die alle functies heeft die je nodig hebt voor het afdrukken van documenten, foto's en meer. Met deze printer kun je betrouwbaar en efficiënt werken, zonder dat je je druk hoeft te maken over veelvuldig aanvullen van papier of overmatige geluiden.

5. Brother DCP-L2530DW All-in-One Laserprinter.

5/5

De Brother DCP-L2530DW printer is klein van formaat en daardoor perfect voor gebruik in kleine ruimtes. Het gebruiksvriendelijke display en de intuïtieve bedieningsknoppen maken het printen gemakkelijk. De printer biedt een hoge printkwaliteit, met een maximale printresolutie van 2400 x 600 dpi. De printer is ook uitgerust met een automatische dubbelzijdige functie, waardoor je dubbelzijdig kunt printen zonder af te laten drukken. De Brother DCP-L2530DW printer kan ook worden gebruikt voor het scannen en kopiëren van documenten. Het kopieerapparaat biedt een maximale resolutie van 600x600 dpi en een scanresolutie van 1200x1200 dpi. Met de Brother iPrint&Scan-app kun je afbeeldingen en documenten gemakkelijk scannen en afdrukken vanaf je smartphone of tablet. Met deze app kun je ook documenten op een USB-stick printen. De printer is bovendien voorzien van een stille modus, waardoor je geen last hebt van storend lawaai.

De perfecte laserprinter nog niet gevonden?

Heb je de bovenstaande 5 reviews doorgenomen? Ben je echter niet volledig overtuigd van die 5 laserprinter? Dan is het een goed idee om ook onderstaande 5 reviews even door te nemen. In deze reviews bespreken wij nog eens 5 prima laserprinter. Ook deze laserprinter voldoen aan de eisen en zijn de aanschaf zodoende waard.

6. Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter.

5/5

De Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter is speciaal gemaakt voor drukke huishoudens en kleine kantoren waar de meest veelzijdige print, scan en kopie mogelijkheden nodig zijn. Met een hoge printsnelheid van 34 pagina’s per minuut en een automatische dubbelzijdig printfunctie is de Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter een uitstekende keuze voor kantoor- en thuisgebruikers. Met deze krachtige printer is het mogelijk om professionele documenten te maken, terwijl het gebruikers een breed scala aan flexibiliteit biedt. De Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter is eenvoudig te installeren en kan via een draadloze verbinding direct worden aangesloten op laptops, smartphones en tablets. Met de intuïtieve bedieningspanelen en het LCD-scherm van 2,7 inch bedien je de printer gemakkelijk en print je direct vanaf je mobiele apparaat. De Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter is ook uitgerust met een ADF-documentenvoer voor het automatisch scannen van meerdere documenten, waardoor je de productiviteit van je kantoor of thuiswerkplek aanzienlijk kunt verhogen. Met deze printer kun je ook rechtstreeks afdrukken van vele populaire cloud-opslagdiensten, waaronder Google Drive, Dropbox, Evernote en OneDrive.

7. Brother HL-L2370DN Laserprinter.

5/5

De Brother HL-L2370DN Laserprinter is een uitstekend apparaat voor het afdrukken van documenten, afbeeldingen en meer. Met deze laserprinter kun je eenvoudig kwalitatief hoogwaardige afdrukken maken met een resolutie van maximaal 2400 x 600 dpi. Bovendien heeft het een printvolume van maximaal 12.000 pagina's per maand, waardoor het een duurzame keuze is voor dagelijks gebruik. Daarnaast biedt de HL-L2370DN een aantal extra functies voor het verbeteren van je afdrukken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor tweezijdige afdrukken om papier te besparen. Ook is het mogelijk om afdrukken draadloos te verzenden naar de printer vanaf je smartphone of tablet. Je kunt zelfs direct afdrukken vanaf populaire cloudopslagdiensten zoals Dropbox en Google Drive. Met de Brother iPrint & Scan-app kun je eenvoudig bestanden afdrukken en scannen naar je mobiele apparaat.

8. Brother DCP-1610W Draadloze All-in-One Laserprinter.

5/5

De Brother DCP-1610W is een uitstekende all-in-one laserprinter waarmee je gemakkelijk en snel kunt printen, kopiëren en scannen. Dit apparaat biedt draadloze connectiviteit via WiFi, zodat je vanuit elke locatie kunt printen, kopiëren en scannen. Bovendien heeft de printer een zeer hoge snelheid van 20 pagina's per minuut, wat betekent dat je geen tijd verspilt met het afdrukken van documenten. De printer heeft een resolutie van 2400 x 600 dpi, zodat je heldere en scherpe afdrukken krijgt. De Brother DCP-1610W heeft ook een ingebouwde scanner met een grote scangebied van 216 x 297 mm. Deze scanner biedt een scannen met hoge kwaliteit in kleur, grijswaarden en zwart-wit. Dit apparaat is ook voorzien van een kopieerfunctie die afdrukken en kopieën van professionele kwaliteit produceert. De printer heeft een papierinvoer van 150 vel en een papieruitvoer van 50 vel. Verder heeft het apparaat een energiezuinig modus, waardoor het energieverbruik wordt verminderd.

9. Brother HL-L2310D Laserprinter.

5/5

De Brother HL-L2310D laserprinter is een veelzijdige oplossing voor thuis of kantoor. Deze laserprinter levert snelle printresultaten met een hoge resolutie. Met een printvolume van maximaal 10.000 pagina's per maand is deze printer geschikt voor de dagelijkse printbehoeften. De printer heeft een hoge kwaliteit papierlade die papier tot 250 vel aankan. De printer is zeer energiezuinig en milieuvriendelijk. Het gebruik van hoogwaardige toner en automatische dubbelzijdige printfunctie helpt bij het verminderen van papier- en energieverbruik. Daarnaast is de printer voorzien van een LCD-scherm voor aanpassingen aan de printinstellingen, waardoor gebruikers precies kunnen printen wat ze nodig hebben. Met de Brother HL-L2310D laserprinter heb je altijd een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande printer bij de hand.

10. Brother HL-1210W Draadloze Laserprinter.

5/5

Met de Brother HL-1210W draadloze laserprinter heeft u een perfecte oplossing voor al uw printbehoeften. Deze kleine, maar krachtige printer biedt hoge kwaliteit prints met een resolutie van 2400 x 600 dpi. De printer is gemakkelijk te installeren en te bedienen met de meegeleverde cd-rom of met de Brother-app. Met de HL-1210W heeft u de mogelijkheid om draadloos te printen, waardoor u uw documenten kunt printen vanaf uw pc, laptop, smartphone of tablet. Met de geavanceerde hoge snelheid technologie van Brother print u binnen een mum van tijd. Verder is deze printer voorzien van een automatisch dubbelzijdig printen functie, zodat u tijd en geld bespaart. Ook heeft u de mogelijkheid om direct vanaf een USB-stick te printen. De Brother HL-1210W draadloze laserprinter is de perfecte keuze voor thuisgebruikers en kleinzakelijke gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare printer. Met een compact ontwerp en stijlvolle zwart-wit afwerking, past de HL-1210W in elke ruimte. Bovendien is de printer energiezuinig en biedt een lange levensduur.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste laserprinter

Wij hebben de 10 beste laserprinter op basis van ons onderzoek aan kunnen wijzen. Bij dit onderzoek hebben wij het aanbod nadrukkelijk, intensief en kritisch bekeken. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij de 10 beste laserprinter aan hebben kunnen wijzen. Ook deze 10 varianten hebben we vervolgens beoordeeld op onder meer samenstelling, prijs en kwaliteit.

Ja, deze laserprinter is 100% betrouwbaar. Deze review is bijvoorbeeld door specialisten opgesteld, terwijl het onderzoek ook door onze eigen specialisten opgesteld is. Wij weten hierdoor als geen ander waar we het precies over hebben.

Ja, deze laserprinter test is 100% onafhankelijk uitgevoerd. Wij hebben er bewust voor gekozen om niet met merken of fabrikanten samen te werken.

30 jun. 2023


In een ‘vorig’ leven ben ik actief geweest als adviseur. Vanuit mijn rol adviseerde ik bedrijven over het ergonomisch inrichten van kantoren. Dit heeft mij niet alleen veel inzichten opgeleverd, maar heeft uiteraard ook voor een hoog kennislevel gezorgd. Deze kennis en inzichten deel ik graag met je op deze website. Samen met een team van specialisten voorzie ik je op DeErgonomischegids.nl van informatie over de beste ergonomische producten.

Rob de Groot
Rob de Groot

Onze laatste woord over laserprinter

Mooi zo, nu je alle informatie over deze top 10 laserprinters gelezen hebt, weet je precies welke je wil kiezen om aan te schaffen. De meeste zijn niet duur en hebben een heleboel handige functies. Als je het gevoel hebt dat je een keuze gemaakt hebt, twijfel er dan niet meer over. Het belangrijkste is te kiezen wat je zelf nodig hebt in een printer. Als je na het lezen van dit artikel nog twijfels hebt of nog steeds niet zeker weet welke printer je moet kiezen, aarzel dan niet om vragen te stellen. Dit artikel geeft je alvast een beetje informatie, maar als je toch nog wat meer advies wil, stel je vraag aan een verkoper in de winkel. Zij kunnen je verder helpen bij het maken van je keuze.

Wat is voor jou de beste laserprinter?

Wat is nou voor jóu de beste laserprinter? Dit is een terechte vraag, maar tegelijkertijd ook een lastige vraag. Dit heeft een simpele reden: er is maar één iemand die antwoord op deze vraag kan geven. Dat ben jij. Het is daarom voor jezelf zaak om goed over de wensen na te denken.

Op welke manier wil je graag van je nieuwe laserprinter gebruik maken? Wat verwacht je precies van je nieuwe laserprinter? Welke eisen stel je aan je nieuwe laserprinter? Dit zijn enkele vragen waar je op voorhand over na moet denken.

Heb je dat gedaan? Dan kun je snel(ler) bepalen wat voor jou de beste laserprinter is. Daarvoor raden wij je dus wel aan om specifiek voor één van bovenstaande 10 varianten te kiezen.

laserprinter uitkiezen: waar moet je nog meer opletten?

Bij het uitkiezen van een nieuwe laserprinter heb je dus vooral met je wensen te maken. Tegelijkertijd is het ook zaak om goed naar de samenstelling te kijken. De samenstelling is onder meer bepalend voor de plus- en minpunten van de betreffende laserprinter.

Tevens heb je met zowel de prijs als de kwaliteit te maken. Wij raden je in ieder geval het volgende aan:

  • Kies alleen voor een laserprinter van een gerenommeerd merk. Alleen de betere merken zijn in staat om de betere laserprinter aan te bieden. Dit betekent dat je je pijlen altijd op een gerenommeerd merk moet richten.
  • Durf te investeren. Besluit je om nu te investeren in de beste laserprinter? Dan is dat iets waar je jarenlang nog profijt van hebt. Voldoende reden dus om in de beste laserprinter te investeren.