1. externe dvd brander

De top 10 beste externe dvd branders van 2024

Met de komst van digitale opslagmedia, zoals harde schijven en USB-sticks, lijkt de dvd brander aan het einde van zijn loopbaan te zijn gekomen. Toch is er een toenemende behoefte aan externe dvd branders. Aangezien er steeds meer externe dvd branders met verschillende functies en prestaties op de markt verschijnen, is het een hele opgave om de beste externe dvd brander uit te zoeken. Daarom hebben wij de top 10 externe dvd brander samengesteld, gebaseerd op verkoopcijfers en klantbeoordelingen. Hiermee kunt u precies zien welke externe dvd brander het best bij uw specifieke behoeften past. Lees meer in dit artikel over de top 10 externe dvd brander.

Nieuwe externe dvd brander kopen? Dit zijn de 10 beste externe dvd branders 2024!

Wil je thuis, bijvoorbeeld in je thuiskantoor, van meer ergonomie verzekerd zijn? Dan lijkt de aanschaf van een nieuwe externe dvd brander verstandig te zijn. Met een nieuwe externe dvd brander creëer je simpelweg meer ergonomie. Dit merk je niet alleen aan je lichaam, maar ook aan het werk dat je verricht. Indien je op een ergonomische manier werkt, werk je beter, sneller en efficiënter.

Maar, wat is nou de beste externe dvd brander waar je voor kunt kiezen? Het antwoord op die vraag vind je in dit artikel. In dit artikel laten wij je kennismaken met de 10 beste externe dvd brander. Kies je voor één van deze 10 varianten? Dan doe je volgens ons een meer dan prima aankoop.

Laatst bijgewerkt: 4 aug. 2023

Wat zijn de 5 beste externe dvd branders van dit moment?

Zie je de voordelen van een nieuwe externe dvd brander in? Dat is maar al te goed voor stellen. Met dit product creëer je op een vrij eenvoudige manier de gewenste ergonomie. Voordat het zover is, moet je uiteraard wel de beste externe dvd brander aanschaffen. Wij raden je hiervoor de volgende 5 varianten aan. Dit vinden wij de 5 beste externe dvd brander van dit moment.

1. PuroTech® Externe DVD/CD Speler Brander Optical Drive USB 3.0 Aansluiting Plug Play Laptop Windows, MacOS Linux.

5/5

Met de PuroTech® Externe DVD/CD Speler Brander Optical Drive USB 3.0 Aansluiting Plug Play Laptop Windows, MacOS Linux heb je een betrouwbare en veelzijdige drive. De drive is ontworpen met een dunne & platte vorm zodat je deze gemakkelijk kan meenemen. Je krijgt er een USB 3.0 kabel meegeleverd waarmee je de drive gemakkelijk aansluit op je laptop, PC, Mac(book) of Linux machine. Deze externe drive is geschikt voor het lezen van CD’s en DVD’s. Daarnaast kun je ook CD’s en DVD’s branden. Het is geen probleem om de drive te gebruiken met verschillende besturingssystemen. De drive is compatible met Windows, MacOS en Linux. Je kan de drive direct gebruiken, zonder dat je software hoeft te installeren.

2. Externe DVD Speler Brander DVD/CD Drive voor Laptop Macbook Data Voeding Via USB 3.0 of USB C van Zedar.

5/5

De externe DVD speler van Zedar maakt het makkelijk om je favoriete films te bekijken of bestanden op te slaan. Met de plug-and-play technologie is het super eenvoudig om de DVD speler te installeren. Je kunt de drive aansluiten op zowel USB 3.0 als USB C-poorten. Je kunt je laptop of Macbook zo upgraden met een DVD/CD-player. Het gebruik is ook eenvoudig en intuïtief. De drive biedt een snelle lees- en schrijfsnelheid waardoor je moeiteloos films of bestanden kunt bekijken, branden of kopiëren. De drive is ook voorzien van een voeding via USB, zodat je geen aparte voedingsbron nodig hebt. Met deze drive kun je op een veilige manier bestanden opslaan of films bekijken. Dankzij de schokbestendigheid van de drive, kun je de speler zonder zorgen meenemen op je reis.

3. Externe dvd speler brander voor laptop Geschikt voor Windows en Mac- Optical drive Usb C.

5/5

Met de externe dvd speler brander van Wadu is het mogelijk om je dvd's en cd's af te spelen op je laptop, zonder dat je een extra externe drive nodig hebt. Het apparaat heeft een slanke, draagbare ontwerp en is compatibel met Windows en Mac-besturingssystemen. Het heeft een usb C-aansluiting, waardoor het eenvoudig aan te sluiten is op je laptop. De externe dvd speler brander van Wadu heeft een hoge datatransfercapaciteit, die een snelle en betrouwbare dvd- en cd-branding en afspeelervaring garandeert. Het is ook voorzien van een geïntegreerde knop, zodat je met één druk op de knop vanaf afstand dvd's en cd's kunt afspelen of branden. Bovendien is het apparaat voorzien van een ingebouwde koeling, waardoor het apparaat niet oververhit raakt tijdens het branden of afspelen van dvd's en cd's.

4. Achaté Externe CD/DVD Speler en Brander USB 3.0 of USB C Incl. Hoes + Kabel.

5/5

De Achaté Externe CD/DVD Speler en Brander is de perfecte oplossing om jouw favoriete CD's en DVD's af te spelen en te branden. Met de USB 3.0 of USB C-kabel is de speler eenvoudig aan te sluiten op jouw computer. Deze CD speler voor laptop heeft een compacte en stijlvolle afwerking, waardoor je hem makkelijk overal mee naar toe kan nemen. Bovendien ondersteunt hij vrijwel alle RAM/ROM formaten, zodat je zonder problemen je data kan kopiëren en opslaan. Met de meegeleverde hoes is de externe DVD speler beschermd tegen stof en vuil. Daarnaast biedt Achaté een 100% tevredenheidsgarantie, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van deze kwalitatief hoogwaardige CD/DVD speler en brander.

5. Draagbare Externe DVD en CD Speler voor Laptop USB naar USB-C Adapter Geschikt voor PC en MacBook Brander.

5/5

Met deze draagbare externe DVD en CD speler kun je eenvoudig DVD's en CD's afspelen op je laptop, PC of MacBook. Het is zeer eenvoudig in gebruik en is perfect voor iedereen die een DVD af willen spelen. De DVD speler is uitgerust met een USB-C naar USB-A adapter, waardoor je de speler op ieder apparaat met een USB-A poort kunt aansluiten. Ook heeft de speler een ingebouwde CD/DVD brander, waardoor je films, muziek en video's eenvoudig kunt branden. Deze speler is klein en draagbaar, waardoor je hem overal makkelijk mee naartoe kunt nemen. Hij is ook energiezuinig en zal geen invloed hebben op je batterijduur. Bovendien is hij uitgerust met een anti-shock systeem, waardoor de speler bestand is tegen trillingen en schokken. Met deze draagbare externe DVD en CD speler kun je eenvoudig je films, muziek en video's afspelen en branden op je laptop, PC of MacBook. Neem hem overal mee naartoe en geniet van je films en muziek.

De perfecte externe dvd brander nog niet gevonden?

Heb je de bovenstaande 5 reviews doorgenomen? Ben je echter niet volledig overtuigd van die 5 externe dvd brander? Dan is het een goed idee om ook onderstaande 5 reviews even door te nemen. In deze reviews bespreken wij nog eens 5 prima externe dvd brander. Ook deze externe dvd brander voldoen aan de eisen en zijn de aanschaf zodoende waard.

6. Externe DVD Speler en Brander voor Laptop Macbook DVD/CD Met USB 3.0 en USB-C adapter Optische drive Plug Play.

5/5

Met deze externe DVD speler en brander kun je eenvoudig je favoriete films, muziek en software afspelen en branden. De optische drive is plug en play, waardoor je hem direct kunt aansluiten op je laptop, Macbook of PC. De USB C en USB 3.0 adapter maakt het ook mogelijk om de drive te gebruiken op andere apparaten met USB-aansluitingen. De drive is ultra dun en licht, waardoor je hem makkelijk meeneemt in je tas. Hij is ook voorzien van een automatische sleep-modus, waardoor hij minder energie verbruikt. De drive leest alle soorten cd's, dvd's en blu-ray discs, dus je kunt al je bestanden bekijken. Daarnaast heeft de drive ook een slim ontwerp met een stevige kunststof behuizing, waardoor hij bestand is tegen schokken en stoten.

7. Cloxks Externe DVD CD speler en brander Externe CD DVD brander voor laptop USB 3.0 Windows Mac Plug Play.

5/5

Deze externe DVD CD speler van Cloxks is een echte alleskunner. Het heeft een plug en play-functie, waarmee u eenvoudig en snel kunt streamen van uw favoriete films, muziek en foto’s. U kunt de externe dvd-speler met een USB 3.0-kabel aansluiten op uw laptop, pc of notebook. Vervolgens kunt u met deze externe dvd-speler films en muziek afspelen op elk apparaat met een USB-aansluiting. Bovendien kunt u ook uw eigen films en muziek branden met deze externe dvd-speler. Met deze externe dvd-speler kunt u ook DVD's en CD's kopiëren en opslaan. Deze externe dvd-speler van Cloxks is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een krachtige en efficiënte manier om uw CD's en DVD's af te spelen en te branden.

8. LG GP57ES40 externe DVD brander zilver.

5/5

De LG GP57ES40 externe DVD brander zilver is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar het gemak van een externe dvd brander. Met deze brander kun je eenvoudig data, foto's, video's, documenten en andere belangrijke bestanden branden op dvd of cd. Dankzij de hoge lees- en schrijfsnelheid ben je zo klaar met het branden van je data. De brander ondersteunt ook M-DISC, waarmee je je data levenslang kunt bewaren. Je kunt de brander eenvoudig via USB 2.0 aansluiten en deze is voorzien van een modern uiterlijk. De zilveren kleur zorgt voor een stijlvolle afwerking. Dit maakt de brander niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Je kunt de brander gebruiken als back-up van je data of je kunt de data later nog eens gebruiken. Met de LG GP57ES40 externe DVD brander zilver heb je alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige en betrouwbare back-up.

9. Externe DVD CD Speler Externe DVD Brander Externe DVD Speler Geschikt Voor Windows, Linux Mac USB 2.0 NIEUWSTE VERSIE.

5/5

De externe DVD-Speler is de ideale oplossing voor mensen die vaak onderweg zijn. Het is een klein, licht en draagbaar apparaat, waardoor je het overal mee naartoe kan nemen. De drive heeft een zeer korte reactietijd, waardoor je nooit hoeft te wachten. Je kunt direct starten met het afspelen van CD's en DVD's. De externe DVD-speler is ook geschikt voor het branden van CD's en DVD's. Je kunt eenvoudig je eigen beelden, muziek of bestanden op CD en DVD branden. De drive is geschikt voor Windows, Linux en Mac. De Nieuwste versie van de externe DVD-speler bevat ook een USB-C aansluiting, waardoor je de drive als stroomvoeding kan gebruiken. Je hebt dus geen extra kabels of snoeren meer nodig.

10. Cloxks Externe DVD CD speler en brander Externe CD DVD brander voor laptop USB 3.0 USB C Windows Mac Plug Play.

5/5

Met deze externe dvd-brander van Cloxks kunt u op een eenvoudige manier films en muziek afspelen of CD's branden. Deze compacte brander is geschikt voor Windows en Mac en is plug-and-play. U hoeft alleen maar de USB-kabel te verbinden en u kunt direct aan de slag. De externe dvd-speler van Cloxks is voorzien van een stevige behuizing die bestand is tegen stof en krassen. Het apparaat is ook eenvoudig te installeren. U heeft geen extra software of stuurprogramma's nodig om de brander te gebruiken. U kunt direct aan de slag met het afspelen of branden van CD's.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste externe dvd brander

Wij hebben de 10 beste externe dvd brander op basis van ons onderzoek aan kunnen wijzen. Bij dit onderzoek hebben wij het aanbod nadrukkelijk, intensief en kritisch bekeken. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij de 10 beste externe dvd brander aan hebben kunnen wijzen. Ook deze 10 varianten hebben we vervolgens beoordeeld op onder meer samenstelling, prijs en kwaliteit.

Ja, deze externe dvd brander is 100% betrouwbaar. Deze review is bijvoorbeeld door specialisten opgesteld, terwijl het onderzoek ook door onze eigen specialisten opgesteld is. Wij weten hierdoor als geen ander waar we het precies over hebben.

Ja, deze externe dvd brander test is 100% onafhankelijk uitgevoerd. Wij hebben er bewust voor gekozen om niet met merken of fabrikanten samen te werken.

30 jun. 2023


In een ‘vorig’ leven ben ik actief geweest als adviseur. Vanuit mijn rol adviseerde ik bedrijven over het ergonomisch inrichten van kantoren. Dit heeft mij niet alleen veel inzichten opgeleverd, maar heeft uiteraard ook voor een hoog kennislevel gezorgd. Deze kennis en inzichten deel ik graag met je op deze website. Samen met een team van specialisten voorzie ik je op DeErgonomischegids.nl van informatie over de beste ergonomische producten.

Rob de Groot
Rob de Groot

Onze laatste woord over externe dvd brander

Nu je alles hebt gelezen over de top 10 externe dvd branders moet je alweer een beslissing maken. Er zijn zoveel keuzes dat het maken van de juiste keuze lastig kan zijn. Maar neem de tijd om de optie te vinden die het beste bij je past. Door rustig een keuze te maken waarvan je weet dat die de juiste is, weet je zeker dat je nooit teleurgesteld zal zijn. Het kan ook zijn dat je met al deze informatie nog steeds vragen hebt. Dat is geen probleem. Laat dan jouw vragen achter in de reactie sectie en wij proberen je zo goed als mogelijk te helpen. Als dat jouw de juiste informatie geeft voor het maken van jouw juiste beslissing. Dan zul je zeker tevreden zijn met je aankoop.

Wat is voor jou de beste externe dvd brander?

Wat is nou voor jóu de beste externe dvd brander? Dit is een terechte vraag, maar tegelijkertijd ook een lastige vraag. Dit heeft een simpele reden: er is maar één iemand die antwoord op deze vraag kan geven. Dat ben jij. Het is daarom voor jezelf zaak om goed over de wensen na te denken.

Op welke manier wil je graag van je nieuwe externe dvd brander gebruik maken? Wat verwacht je precies van je nieuwe externe dvd brander? Welke eisen stel je aan je nieuwe externe dvd brander? Dit zijn enkele vragen waar je op voorhand over na moet denken.

Heb je dat gedaan? Dan kun je snel(ler) bepalen wat voor jou de beste externe dvd brander is. Daarvoor raden wij je dus wel aan om specifiek voor één van bovenstaande 10 varianten te kiezen.

externe dvd brander uitkiezen: waar moet je nog meer opletten?

Bij het uitkiezen van een nieuwe externe dvd brander heb je dus vooral met je wensen te maken. Tegelijkertijd is het ook zaak om goed naar de samenstelling te kijken. De samenstelling is onder meer bepalend voor de plus- en minpunten van de betreffende externe dvd brander.

Tevens heb je met zowel de prijs als de kwaliteit te maken. Wij raden je in ieder geval het volgende aan:

  • Kies alleen voor een externe dvd brander van een gerenommeerd merk. Alleen de betere merken zijn in staat om de betere externe dvd brander aan te bieden. Dit betekent dat je je pijlen altijd op een gerenommeerd merk moet richten.
  • Durf te investeren. Besluit je om nu te investeren in de beste externe dvd brander? Dan is dat iets waar je jarenlang nog profijt van hebt. Voldoende reden dus om in de beste externe dvd brander te investeren.